Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Η παραπλάνηση των αισθήσεων.


     Έρευνες ανά τον κόσμο αποδεικνύουν ότι τα επίπεδα βαρίου, είτε στο χώμα, είτε στον αέρα, είτε στους ανθρώπους είναι αυξημένα.
Το βάριο, χρησιμοποιείται και ως βασικό στοιχείο στην προβολή τρισδιάστατων ολογραμμάτων.
Δημιουργεί ένα είδος "οθόνης" μέσω των αεροψεκασμών στην ατμόσφαιρα για την χρήση του blue beam, ενός προγράμματος παραπλάνησης των ανθρώπινων αισθήσεων.

Εύκολα λοιπόν, μπορούν να παρουσιάζουν ολογράμματα από ΑΤΙΑ, για να πείσουν τους ανθρώπους περί της ύπαρξης των εξωγήινων, ώστε μόνο με μια παγκόσμια διακυβέρνηση να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την ενδεχόμενη εισβολή τους.



Όπως αντιληφθήκατε η τεχνολογία υπάρχει και ήδη χρησιμοποιείται ακόμα και με τρόπους δεν γνωρίζουμε που μοναδικό στόχο έχει τον έλεγχο μας, μέσω της παραπλάνησης των αισθήσεων.
Άλλωστε δύσκολα απορρίπτει κάποιος αυτά που βλέπει με τα ίδια του τα μάτια και ακούει με τα αυτιά του (τα VIDEO που παραθέτουμε είναι ενδεικτικά).
Το Blue Blast Project (Επιχείρηση μπλε κύμα) είναι συμπληρωματικό του Βlue beam.
Πρόκειται για μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί (ultrasonic) υπερ-σονικούς ήχους που μπορούν να

Διαφήμιση στην οποία χρησιμοποιήθηκε μια συσκευή που παράγει κύματα σχεδιασμένα να αντηχούν μέσα στο κεφάλι του ανθρώπου, κάνοντας τον να νομίζει ότι οι ήχοι προέρχονται μέσα από το κρανίο του.
διαπεράσουν το τμήμα του εγκέφαλου που ευθύνεται για την ακοή, παρακάμπτοντας το πέρασμα του ήχου από τον ακουστικό πόρο και το εφέ αυτής της τεχνολογίας είναι ότι μπορείς να ακούς φωνές στο κεφάλι σου, που όμως μεταδίδονται μέσα από ένα μηχάνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου